NY I SVERIGE 4.5 ✔ Trustpilot Danmark
SNABB LEVERANS 1-2 arbetsdagar
GARANTI 3 års garanti
NORDISKT FÖRETAG Etablerade i 2014
Ditt pris:
2.895,-

iPhone 11

Välj färg
Vit
Svart
Grön
Gul
Violett
Röd
Välj stativ
Läs mer
Användbar
Begagna
Riktigt bra
Som ny
Vælg minne
64 GB
128 GB
256 GB
Panser
+149 SEK
Ja tack
Nej tack
Apple EarPods
+300 SEK
Ja tack
Nej tack

Skickas inom 3-7 arbetsdagar

I lager i 1 butik

Andra köpte också

Hoco - Trådløs oplader bilholder
299,00 SEK
iPhone 11 är en del av Apples senaste generation av iPhones. Modellen lanserades 2019 tillsammans med iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Alla tre är därför också värda att överväga om du är intresserad av den nyaste iPhone-modellen, eftersom både pris och specifikationer varierar.
Apples iPhone 11 lanserades som en uppgraderad ersättning för iPhone XR och presenterar också en lång rad förbättringar. Du får bland annat den hittills starkaste processorn, en markant uppgraderad kamera samt längre batterilivslängd.
På Phonetrade hittar du en superbillig iPhone 11 som är perfekt för den prismedvetna användaren som önskar det nyaste på marknaden. Om du köper en begagnad iPhone 11 hos Phonetrade får du en fullt funktionell telefon.

Alla enheter på Phonetrade.dk är begagnade och levereras i en Phonetrade-låda

Simnål
Lightning till USB-kabel
Frågor?
Du kan ringa oss på 40 60 60 854 och få hjälp med att välja rätt smartphone – eller komma igång med den du valt.
Frågor?
Du kan ringa oss på 40 60 60 854 och få hjälp med att välja rätt smartphone – eller komma igång med den du valt.
Frågor?
Du kan ringa oss på 40 60 60 854 och få hjälp med att välja rätt smartphone – eller komma igång med den du valt.
Frågor?
Du kan ringa oss på 40 60 60 854 och få hjälp med att välja rätt smartphone – eller komma igång med den du valt.

Billig iPhone 11iPhone 11 är en del av Apples senaste generation av iPhones. Modellen lanserades 2019 tillsammans med iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. De är därför också värda att överväga om du är intresserad av den nyaste iPhone-modellen, eftersom både pris och specifikationer varierar.Apples iPhone 11 lanserades som en uppgraderad ersättning för iPhone XR och innehåller också en lång rad förbättringar. Du får bland annat den hittills starkaste processorn, en markant uppgraderad kamera samt längre batterilivslängd.

På Phonetrade hittar du en superbillig iPhone 11 som är perfekt för den prismedvetna användaren som önskar det nyaste på marknaden. Om du köper en begagnad iPhone 11 hos Phonetrade får du en fullt funktionell telefon. Specifikationer och modellerDesignmässigt påminner iPhone 11 mycket om sin föregångare, iPhone XR. Baksideskameran sticker ut och tar mer utrymme än tidigare. Men i gengäld tar den också betydligt vackrare bilder, framför allt i svagt ljus. Apple iPhone 11 är utrustad med en LCD-skärm till skillnad mot iPhone Pro och iPhone Pro Max, som har en uppgraderad OLED-display.En av de största fördelarna med att köpa en begagnad iPhone 11 hos Phonetrade är att du får den nya 13 Bionic-processorn, den snabbaste och bästa mobilprocessorn på marknaden. Det märks genom att den helt problemfritt kan dra alla tunga appar. Samtidigt bidrar den till bättre batterilivslängd när telefonen används.iPhone 11 specifikationer
  • Processor: Apple A13 Bionic

  • Skärm: 6,1" 1792 x 828

  • Kamera: Dual 12 MP ultra wide och 12 MP frontkamera

  • Ram: 4 GB

  • Mått: 15,09 x 7,57 x 0,83 cm

  • Vikt: 194 gram

  • Färg: Svart, Grön, Gul, Lila, Röd, VitOperativsystemApple iPhone 11 levereras med iOS 13, det senaste operativsystemet till iPhone som lanserades i samband med telefonen. iOS 13 har en lång rad nya funktioner jämfört med iOS 12. I synnerhet har ”Dark Mode” – eller ”mörk”-funktionen – fått ett gott mottagande, där du har möjlighet att ändra hela användargränssnittet från ljust till mörkare toner. Du kan också schemalägga att telefonen automatiskt ska övergå till och från Dark Mode om du exempelvis önskar vakna upp till detta mörkare läge.

Systemet gör dessutom din iPhone både snabbare och säkrare genom att skydda din anonymitet.

Du får dessutom ett skjutbart tangentbord, bättre video- och bildredigering, snabbare nerladdning av appar och mycket mer.iPhone 11 kameraiPhone 11-kameran är ett av de tyngsta argumenten för att välja iPhone 11. Väljer du att köpa en billig iPhone 11 får du en knivskarp kamera till ett lika skarpt pris. Baksideskameran består av två 12 MP-kameror; en vidvinkel- samt en ultravidvinkelkamera. Däremot har iPhone 11’s föregångare, iPhone XR, enbart en enkel, standard vidvinkelkamera.

Vidare har iPhone 11-selfiekameran också fått en betydlig uppgradering och erbjuds med 12 MP-sensor att jämföras med föregångarens 7 MP. Slutligen kan frontkameran ta så kallade ”slofies”, som är selfies i slow motion.

Genom att köpa en begagnad iPhone 11 får du alltså en bra kamera som kan ta imponerande bilder och spela in 4K video med ända upp till 60 bilder per sekund. Är du stor fotoentusiast och vill ta ytterligare ett steg, bör du överväga en iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max som båda har en ännu bättre kamera med hela tre linser.iPhone 11 eller iPhone 11 ProDen viktigaste skillnaden mellan Apples iPhone 11 och iPhone 11 Pro är kameran. iPhone 11-kameran har två linser medan dess storebror har hela tre. Om du gillar att fotografera bör du därför överväga att köpa en iPhone 11 Pro. Men kom ihåg att den ligger i en högre prisklass.iPhone 11 Pro har med sina 5,8" en aning mindre skärm än iPhone 11 som mäter 6,1". Båda modellerna använder samma processor men tillhandahålls med olika lagringsutrymmen. iPhone 11 kan fås med 64, 128 och 256 GB medan iPhone 11 Pro erbjuds med 64, 256 och 512 GB.Begagnad iPhone 11 utan abonnemangHos Phonetrade kan du köpa en begagnad iPhone 11 utan abonnemang. Då får du frihet att själv välja abonnemang och vad du önskar i övrigt. Du behöver inte leta längre, för hos oss är du garanterad ett billigt pris på iPhone 11. När du mottar din telefon har våra duktiga tekniker redan sett till att din begagnade iPhone 11 är fullt funktionell och i övrigt som utlovat.Du har till och med möjlighet att själv styra priset genom att dela upp din betalning. Hos Phonetrade kan du nämligen köpa din iPhone 11 på avbetalning genom att välja ViaBill som betalningsmetod. Så enkelt är det att utforma ett betalningsavtal som passar dig och din budget.