NY I SVERIGE 4.5 ✔ Trustpilot Danmark
SNABB LEVERANS 1-2 arbetsdagar
GARANTI 3 års garanti
NORDISKT FÖRETAG Etablerade i 2014

Phonetrade var pionjärer i Danmark med sitt koncept för köp och försäljning av renoverade iPhones. Verksamheten uppstod i sin första form år 2010, då företagets nuvarande direktör Frederik Fisker köpte och sålde ett antal iPhones som han själv renoverade. År 2013 anställdes flera nya medarbetare och Phonetrade blev mer professionellt. År 2014 anslöt sig två nya partners som medverkade till den fortsatta utvecklingen och även ingår i den nuvarande ägarstrukturen.

År 2015 öppnade Phonetrade en rad butiker som följdes upp med ytterligare en butiksöppning 2016. Företaget driver nu totalt 4 butiker som du hittar genom att klicka här. Phonetrade driver också en webbshop där du kan sälja din gamla iPhone eller köpa en ny. Phonetrades vision är att vara danska mästare både när det handlar om köp och försäljning av begagnade iPhones och reparationer av iPhones. Vårt uppdrag är att driva ändamålsenliga butiker och undanröja den otrygghet som ofta förknippas med andrahandsvaror genom att ge full reklamationsrätt och hjälp att återställa begagnade iPhones. I fråga om service ska kunderna uppleva att deras käraste ägodel hamnar i goda händer när den lämnas in för reparation. Det uppnår vi bland annat genom att lämna 2 års garanti på iPhone-reparationer och tillhandahålla service medan kunden väntar, utan föregående tidsbeställning.


Phonetrade gör något för dig. Du gör något för miljön.
Med flera års erfarenhet inom reparationer och återanvändning av begagnade iPhones ger vi hos Phonetrade kunderna många skäl att köpa med gott samvete. I Danmark kastas över 100 000 ton begagnad elektronik varje år. Lejonparten hade kunnat återanvändas och stora delar är fullt funktionella men byts ändå ut som effekt av den tekniska utvecklingen. Phonetrade återanvänder allt från de iPhones som köps upp. Även minsta lilla skruv återanvänds och inget kastas bort som vanligt avfall. Det är en av grundprinciperna för Phonetrade och meningsfullt ur både ekologisk och ekonomisk synvinkel. Därmed kommer det också kunderna till nytta på mer än ett sätt. Alla Phonetrades kunder slår därför ett slag för miljön när de köper eller säljer genom Phonetrade.


Tack vare sin fleråriga erfarenhet har Phonetrade byggt upp kompetens och nätverk som gör det möjligt att restaurera iPhones på ett effektivt och miljövänligt sätt. Framställningen blir allt miljövänligare vilket bidrar till en hållbarare bransch. Phonetrades uttryckliga ambition är att alltid ha 0 % svinn på alla iPhones, inklusive vid restaurering och återanvändning av reservdelar.