NY I SVERIGE 4.5 ✔ Trustpilot Danmark
SNABB LEVERANS 1-2 arbetsdagar
GARANTI 3 års garanti
FRI LEVERANS Till närmaste paketbox

Sälj din(a) enhet(er)

1. Hur många enheter vill du sälja?
1 enhet
2 enheter
3 enheter
4 enheter

Sälj till oss

Få pengar för din begagnade iPhone eller surfplatta. Det är enkelt och säkert. Vi rengör och återställer enheterna så att du inte behöver oroa dig för att din data hamnar i fel händer. Du kan välja att få pengarna överförda till ditt konto eller få 200 SEK ovanpå priset om du väljer en kupong för ett nytt köp eller reparation. på Phonetrade. Sälj din enhet online eller kom ner till butiken där vi enkelt kan bedöma din produkts skick och ge dig en kostnadsfri offert.

Sälj din iPhone eller iPad online

Välj den information som passar din enhet och få priset direkt!

Fyll i försäljningsformuläret

Skicka din enhet

Vi undersöker och betalar via banköverföring

Sälj din iPhone eller iPad i vår butik

  • Kom ihåg att ha din enhet fulladdad när du lämnar in den hos oss
  • Du måste ta med ID
  • Vi raderar och återställer all din data och den behandlas konfidentiellt med oss ​​
  • Kom alltid ihåg att ta med originaltillbehör, till exempel en laddare

Sälj din iPhone på Phonetrade och få pengar på ditt konto

Har du pengar liggandes i byrålådan? Din gamla iPhone är värd pengar oavsett skick om du säljer den till Phonetrade. Skapa den här på sajten och få en offert direkt. Vår priskalkylator hjälper dig att bestämma skicket på din iPhone så att du får rätt pris. Phonetrade har förmodligen Danmarks bästa priser när du säljer din iPhone.

Därför får du som kund garanterat ett riktigt bra pris som du inte hittar någon annanstans. Slipp krångel och risk med en privat handel och handla med ett professionellt företag med många års erfarenhet. Phonetrade är Danmarks första och största återförsäljare av Begagnade iPhones och Danmarks absolut starkaste företag inom köp av begagnade och defekta iPhones. Många tusen enheter har de senaste åren köpts från privatkunder, genom Phonetrade.dk.
Anledningen ska finnas i att det är så enkelt att sälja sin iPhone med vårt flöde och att betalningen går över så snabbt. Det tar bara 3 arbetsdagar innan pengarna finns på ditt konto.

Phonetrade köper din iPhone och ger 200 SEK i bonus

När du säljer din iPhone till Phonetrade har du möjlighet att få pengarna utbetalda kontant, eller att få en voucher. Om du väljer att få en kupong får du 200 SEK utöver priset på din iPhone. Detta gör att du kan köpa en ny iPhone från Phonetrade, du kan få en reparation utförd i våra butiker, eller så kan du köpa tillbehör. Det är upp till dig. Utfärdandet av din voucher fungerar på exakt samma sätt som kontantbetalningen. Vi tar emot och undersöker din iPhone, varefter vi skickar dig vouchern pr. post. Du är då fri att använda din kupong i vår webbshop eller i våra butiker.

Tänk på miljön och din plånbok

Elektronikavfall i Danmark är ett stort problem och vi bör därför begränsa vår förbrukning av resurskrävande enheter. Vi bör i alla fall minska bytet vilket leder till stora resursbortfall när elektronik kasseras. Detta kan minskas genom att till exempel välja att sälja din iPhone till Phonetrade. Vi återvinner ALLA delar i din gamla iPhone och ger den nytt liv med en ny och glad användare. Sälj din iPhone till Phonetrade och hjälp till att ta hand om världen som våra barn måste leva i. I Danmark skrotar vi över 100 000 ton elektronik varje år. Majoriteten av material och komponenter kan lätt återvinnas och mycket av det är fortfarande direkt funktionellt. Gå sedan igenom vårt flöde och se vad du kan sälja din iPhone för.

Om du är osäker på något är du alltid välkommen att skriva ett mail till oss på info@phonetrade.dk eller ring 40 60 60 854.